Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Efímera: El Candidat (o candidata) amb Marc Villanueva i Gerard Vallverde

Others

  • Efímera: El Candidat (o candidata) amb Marc Villanueva i Gerard Vallverde
  • Efímera: El Candidat (o candidata) amb Marc Villanueva i Gerard Vallverde
  • Efímera: El Candidat (o candidata) amb Marc Villanueva i Gerard Vallverde

City: Santa Perpètua de Mogoda

Place: CAM Bernades

Start: Saturday 4 November 2023, 19:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 4 Nov
19:00 h
Finished
22:00 h
Finished
Efímera és la nova programació d'espectacles professionals que ompliran durant tot l’any el calendari de Santa Perpètua de Mogoda amb... Read more

Efímera és la nova programació d'espectacles professionals que ompliran durant tot l’any el calendari de Santa Perpètua de Mogoda amb teatre, música, dansa, circ, espectacles familiars i tot allò imaginable que es pugui fer a la nova Sala Telers del Vapor, al Teatre del Centre, a CAM Bernades, a la Granja i la seva versió més fresca que omplirà el Parc Central a l'estiu.

En l’agitat context immediatament posterior al maig de 1968, obre a París la llibreria independent L’Impensé Radical, especialitzada en jocs d’estratègia desconeguts, i amb una singular ambició: arribar a desxifrar, a través seu, els mecanismes del poder polític i les pràctiques de dominació.

El candidato (o candidata) recupera un dels jocs de taula editats per L’Impensé, i el converteix en una partida performativa per a tres grups de vuit jugadores. El candidato (o candidata) proposa una situació lúdica des de la qual reflexionar col·lectivament sobre els significats de la paraula “política” i sobre allò polític.


En cas d'omplir aforament, s'obrirà una nova sessió a les 22:00h.