Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL BON POLICIA

Teatro

  • EL BON POLICIA

Ciudad: Castellterçol

Lugar: Carrer del Racó, 8

De sábado 26 noviembre 2022, 21:00 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 26 nov.
21:00 h
Finalizado
EL BON POLICIA [teatre]   de Santiago Rusiñol, dramatúrgia Ricard Ferré i Arnau Puig +informació a www.elcentru.comDURADA: 1 hora... Leer más

EL BON POLICIA [teatre]   

de Santiago Rusiñol, dramatúrgia Ricard Ferré i Arnau Puig 


+informació a www.elcentru.com


DURADA: 1 hora i 10 minuts

LLENGUA: català

Recomanat a partir de 12 anys 


SINOPSIS 

El bon policia és una afilada comèdia de Santiago Rusiñol que en la seva estrena l’any 1905 va provocar un gran enrenou de crítica i no va deixar indiferent al públic de l’època.

115 anys després, la història de supervivència de dos amics en un temps (també) de crisi, l’amor i un seguit d’embolics hilarants tornaran a posar en evidència els prejudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia. En un un joc que trenca totes les convencions, només dos actors interpreten tots els personatges de l’auca convidant a l’espectador a riure plegats del món que ens ha tocat viure.

L’obra té com a rerefons el malestar que caracteritza les societats “avançades”. Denuncia la manipulació del llenguatge i de la realitat exercida pel poder, especialment a través del seus mecanismes repressius i legitimats per l’Estat.

En aquesta nova versió de “l’humorada còmica” hi ha la voluntat de mantenir la bellesa del llenguatge popular i la parla del carrer: jocs de paraules, acudits i canvis de sentit.

Una humorada còmica per lluir “el cuerpo”!FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets: Ricard Farré i Arnau Puig

Autor: Santiago Rusiñol