Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

EL BON POLICIA

Theater

  • EL BON POLICIA

City: Castellterçol

Place: Carrer del Racó, 8

From Saturday 26 November 2022, 21:00 h to 22:30 h

See description of the event
Sat 26 Nov
21:00 h
Finished
EL BON POLICIA [teatre]   de Santiago Rusiñol, dramatúrgia Ricard Ferré i Arnau Puig +informació a www.elcentru.comDURADA: 1 hora... Read more

EL BON POLICIA [teatre]   

de Santiago Rusiñol, dramatúrgia Ricard Ferré i Arnau Puig 


+informació a www.elcentru.com


DURADA: 1 hora i 10 minuts

LLENGUA: català

Recomanat a partir de 12 anys 


SINOPSIS 

El bon policia és una afilada comèdia de Santiago Rusiñol que en la seva estrena l’any 1905 va provocar un gran enrenou de crítica i no va deixar indiferent al públic de l’època.

115 anys després, la història de supervivència de dos amics en un temps (també) de crisi, l’amor i un seguit d’embolics hilarants tornaran a posar en evidència els prejudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia. En un un joc que trenca totes les convencions, només dos actors interpreten tots els personatges de l’auca convidant a l’espectador a riure plegats del món que ens ha tocat viure.

L’obra té com a rerefons el malestar que caracteritza les societats “avançades”. Denuncia la manipulació del llenguatge i de la realitat exercida pel poder, especialment a través del seus mecanismes repressius i legitimats per l’Estat.

En aquesta nova versió de “l’humorada còmica” hi ha la voluntat de mantenir la bellesa del llenguatge popular i la parla del carrer: jocs de paraules, acudits i canvis de sentit.

Una humorada còmica per lluir “el cuerpo”!FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets: Ricard Farré i Arnau Puig

Autor: Santiago Rusiñol