Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Dalt de l'arbre i El musical

Teatro

  • Dalt de l'arbre i El musical
  • Dalt de l'arbre i El musical

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: La Patronal - Sala Josep Brossa

De sábado 15 junio 2019, 18:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 15 jun.
18:00 h
Finalizado
"Dalt de l'arbre" del grup T1 dels dilluns.Cada vegada es destrueixen més boscos per construir edificis. Sense l’oxigen dels arbres... Leer más

"Dalt de l'arbre" del grup T1 dels dilluns.

Cada vegada es destrueixen més boscos per construir edificis. Sense l’oxigen dels arbres la contaminació ens està envaint. La Meri i la Júlia, dues germanes valentes i decidides pujaran dalt d’un arbre per protestar per aquesta situació. Intententaran fer-nos consciència que sense els boscos la Terra es morirà.


"El musical" del grup de teatre musical. Obra adaptada per Lourdes Garcia.

Planeta Gaga, any 2310. La música en directe està prohibida, els instruments destruïts, els músics empresonats i només està permès escoltar allò que distribueix la Corporativa Globalsoft. Segons les escriptures, l’última esperança del Rock’n’roll és que el Somiador trobi la roca sagrada on van tocar els Campions, però això no succeirà si la Killer Queen la troba abans.

L'entrada serà gratuïta i al final es farà taquilla inversa.