Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Dalt de l'arbre i El musical

Teatre

  • Dalt de l'arbre i El musical
  • Dalt de l'arbre i El musical

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: La Patronal - Sala Josep Brossa

De dissabte 15 de juny 2019, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 15 de juny
18:00 h
Finalitzat
"Dalt de l'arbre" del grup T1 dels dilluns.Cada vegada es destrueixen més boscos per construir edificis. Sense l’oxigen dels arbres... Llegir més

"Dalt de l'arbre" del grup T1 dels dilluns.

Cada vegada es destrueixen més boscos per construir edificis. Sense l’oxigen dels arbres la contaminació ens està envaint. La Meri i la Júlia, dues germanes valentes i decidides pujaran dalt d’un arbre per protestar per aquesta situació. Intententaran fer-nos consciència que sense els boscos la Terra es morirà.


"El musical" del grup de teatre musical. Obra adaptada per Lourdes Garcia.

Planeta Gaga, any 2310. La música en directe està prohibida, els instruments destruïts, els músics empresonats i només està permès escoltar allò que distribueix la Corporativa Globalsoft. Segons les escriptures, l’última esperança del Rock’n’roll és que el Somiador trobi la roca sagrada on van tocar els Campions, però això no succeirà si la Killer Queen la troba abans.

L'entrada serà gratuïta i al final es farà taquilla inversa.