Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ELDA & DANIEL - Micròmetre

Teatro

  • ELDA & DANIEL  - Micròmetre

Ciudad: Santa Susanna

Lugar: - Centre Cívic Santa Susanna -

De jueves 1 septiembre 2022, 21:00 h a 22:15 h

Ver descripción del evento
jue. 1 sept.
21:00 h
Finalizado
"Un nou exercici d’intimitat teatral del mateix equip que durant cinc anys ha emocionat el públic amb 'Ventura'"Ventura ha acompanyat... Leer más

"Un nou exercici d’intimitat teatral del mateix equip que durant cinc anys ha emocionat el públic amb 'Ventura'"

Ventura ha acompanyat el públic del festival. Ara David Planas i Meritxell Yanes volen reincidir en aquest format d’espectacle, que els permet experimentar des de la confiança més absoluta i propera. Amb una excepció: no es podrà fer en una casa, com sempre. Aquest any, el seu teatre íntim s’haurà de fer en un teatre i han convidat Llàtzer Garcia, autor i director d’Elda & Daniel. Parlem d’una parella. Han passat deu anys i la relació està malmesa. Va aparèixer una tercera persona. Ha arribat la nit on tot s’ha de dir entre l’Elda i en Daniel, i és en aquest precís instant que l’espectador entra a les seves vides. Testimoni privilegiat de confessions insospitades.