Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ELDA & DANIEL - Micròmetre

Theater

  • ELDA & DANIEL  - Micròmetre

City: Santa Susanna

Place: - Centre Cívic Santa Susanna -

From Thursday 1 September 2022, 21:00 h to 22:15 h

See description of the event
Thu 1 Sep
21:00 h
Finished
"Un nou exercici d’intimitat teatral del mateix equip que durant cinc anys ha emocionat el públic amb 'Ventura'"Ventura ha acompanyat... Read more

"Un nou exercici d’intimitat teatral del mateix equip que durant cinc anys ha emocionat el públic amb 'Ventura'"

Ventura ha acompanyat el públic del festival. Ara David Planas i Meritxell Yanes volen reincidir en aquest format d’espectacle, que els permet experimentar des de la confiança més absoluta i propera. Amb una excepció: no es podrà fer en una casa, com sempre. Aquest any, el seu teatre íntim s’haurà de fer en un teatre i han convidat Llàtzer Garcia, autor i director d’Elda & Daniel. Parlem d’una parella. Han passat deu anys i la relació està malmesa. Va aparèixer una tercera persona. Ha arribat la nit on tot s’ha de dir entre l’Elda i en Daniel, i és en aquest precís instant que l’espectador entra a les seves vides. Testimoni privilegiat de confessions insospitades.