Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ELDA & DANIEL - Micròmetre

Teatre

  • ELDA & DANIEL  - Micròmetre

Ciutat: Santa Susanna

Lloc: - Centre Cívic Santa Susanna -

De dijous 1 de setembre 2022, 21:00 h a 22:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 1 de set.
21:00 h
Finalitzat
"Un nou exercici d’intimitat teatral del mateix equip que durant cinc anys ha emocionat el públic amb 'Ventura'"Ventura ha acompanyat... Llegir més

"Un nou exercici d’intimitat teatral del mateix equip que durant cinc anys ha emocionat el públic amb 'Ventura'"

Ventura ha acompanyat el públic del festival. Ara David Planas i Meritxell Yanes volen reincidir en aquest format d’espectacle, que els permet experimentar des de la confiança més absoluta i propera. Amb una excepció: no es podrà fer en una casa, com sempre. Aquest any, el seu teatre íntim s’haurà de fer en un teatre i han convidat Llàtzer Garcia, autor i director d’Elda & Daniel. Parlem d’una parella. Han passat deu anys i la relació està malmesa. Va aparèixer una tercera persona. Ha arribat la nit on tot s’ha de dir entre l’Elda i en Daniel, i és en aquest precís instant que l’espectador entra a les seves vides. Testimoni privilegiat de confessions insospitades.