Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ELENA GADEL / POP I CANÇÓ D’AUTOR

Conciertos, Culturales, Música

  • ELENA GADEL / POP I CANÇÓ D’AUTOR

Ciudad: Calella

Lugar: Far de Calella

De viernes 28 junio 2019, 22:00 h a 23:30 h

Ver descripción del evento
vie. 28 jun.
22:00 h
Finalizado
DIVENDRES – 28/0622.00 h / Far de Calella / 8 €DelicadaElena Gadel es va donar a conèixer l’any 2002 a la segona edició del programa... Leer más

DIVENDRES – 28/06
22.00 h / Far de Calella / 8 €
Delicada

Elena Gadel es va donar a conèixer l’any 2002 a la segona edició del programa de televisió “Operación Triunfo”. La crítica sempre ha lloat els seus dots interpretatius i el potencial de la seva veu emfatitzant la seva força i sensibilitat sobre l’escenari. El seu so respira a pop i flamenc i les seves lletres mostren històries personals viscudes per la pròpia autora que, en els concerts, cobren vida i grandesa.
En aquest segon disc en solitari, consta de 14 cançons composades íntegrament per ella. En aquest treball beu dels seus referents artístics i ens mostra la seva nuesa emocional i la manera de dibuixar les melodies que tenen tant els instruments com la seva pròpia veu.

**En cas de maltemps, el concert es realitzarà al teatre Sala Mozart de Calella