Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ELENA GADEL / POP I CANÇÓ D’AUTOR

Concerts, Cultural, Music

  • ELENA GADEL / POP I CANÇÓ D’AUTOR

City: Calella

Place: Far de Calella

From Friday 28 June 2019, 22:00 h to 23:30 h

See description of the event
Fri 28 Jun
22:00 h
Finished
DIVENDRES – 28/0622.00 h / Far de Calella / 8 €DelicadaElena Gadel es va donar a conèixer l’any 2002 a la segona edició del programa... Read more

DIVENDRES – 28/06
22.00 h / Far de Calella / 8 €
Delicada

Elena Gadel es va donar a conèixer l’any 2002 a la segona edició del programa de televisió “Operación Triunfo”. La crítica sempre ha lloat els seus dots interpretatius i el potencial de la seva veu emfatitzant la seva força i sensibilitat sobre l’escenari. El seu so respira a pop i flamenc i les seves lletres mostren històries personals viscudes per la pròpia autora que, en els concerts, cobren vida i grandesa.
En aquest segon disc en solitari, consta de 14 cançons composades íntegrament per ella. En aquest treball beu dels seus referents artístics i ens mostra la seva nuesa emocional i la manera de dibuixar les melodies que tenen tant els instruments com la seva pròpia veu.

**En cas de maltemps, el concert es realitzarà al teatre Sala Mozart de Calella