Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ELS BRUGAROL - Produccions Bitò

Teatro

  • ELS BRUGAROL - Produccions Bitò

Ciudad: Montmeló

Lugar: Sala Polivalent de Montmeló

De sábado 22 enero 2022, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
A cals Brugarol -família de l’alta burgesia catalana- la filla, l’Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer... Leer más

A cals Brugarol -família de l’alta burgesia catalana- la filla, l’Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare. “-No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit.”. Per l’Antoni Brugarol és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol, un dels cognoms amb més solera de la comarca. Per això, recorrerà a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna es faci enrere.

Ramon Madaula escriu i protagonitza una comèdia familiar amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent que enfronta cara a cara les contradiccions dels seus protagonistes. Dues generacions i dues maneres d’entendre el món en una societat on tots voldríem creure-ns un model de coherència absoluta.

L'obra ha estat guardonada amb el Premi Recull 2020.

Fitxa artística

Autoria: Ramon Madaula

Direcció: Mònica Bofill

Intèrprets: Ramon Madaula, Jaume Madaula i Estel Solé 

Escenografia: Laura Clos (Closca) i Sergi Corbera

Vestuari: Isabel Domènech

Il·luminació, cap tècnic: Jordi Berch