Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ELS BRUGAROL - Produccions Bitò

Theater

  • ELS BRUGAROL - Produccions Bitò

City: Montmeló

Place: Sala Polivalent de Montmeló

From Saturday 22 January 2022, 19:00 h to 20:30 h

See description of the event
A cals Brugarol -família de l’alta burgesia catalana- la filla, l’Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer... Read more

A cals Brugarol -família de l’alta burgesia catalana- la filla, l’Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare. “-No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit.”. Per l’Antoni Brugarol és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol, un dels cognoms amb més solera de la comarca. Per això, recorrerà a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna es faci enrere.

Ramon Madaula escriu i protagonitza una comèdia familiar amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent que enfronta cara a cara les contradiccions dels seus protagonistes. Dues generacions i dues maneres d’entendre el món en una societat on tots voldríem creure-ns un model de coherència absoluta.

L'obra ha estat guardonada amb el Premi Recull 2020.

Fitxa artística

Autoria: Ramon Madaula

Direcció: Mònica Bofill

Intèrprets: Ramon Madaula, Jaume Madaula i Estel Solé 

Escenografia: Laura Clos (Closca) i Sergi Corbera

Vestuari: Isabel Domènech

Il·luminació, cap tècnic: Jordi Berch