Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EZPALAK + RAtM Dj's

Música

  • EZPALAK + RAtM Dj's
  • EZPALAK + RAtM Dj's
  • EZPALAK + RAtM Dj's

Ciudad: Ulldecona

Lugar: Ermita de la Pietat

De domingo 25 julio 2021, 18:00 h a lunes 26 julio 2021, 1:00 h

Ver descripción del evento
dom. 25 jul.
18:00 h
Finalizado
EZPALAK (Euskadi) Debut a Catalunya dels nous gegants del rock alternatiu euskaldun. Contundència i actitud + RICE AGANIST THE MACHINE... Leer más

EZPALAK (Euskadi) Debut a Catalunya dels nous gegants del rock alternatiu euskaldun. Contundència i actitud + RICE AGANIST THE MACHINE DJ   10€

Sense cap mena de dubte, una de les bandes amb més projecció internacional. Ho diuen les JMEP!!! Ja està començant a deixar de ser un secret que el quartet de Zestoa es perfila com a una de les propostes de rock alternatiu més potents i amb més personalitat de tot l’Estat. Presenten el seu 2on treball “Kolpatu Topatu”, Integrament cantat en euskera i que consolida el seu so cap a una catarsi de força, electricitat i melodia, sonant agressius i ballables a la vegada. Aprofiten el camí obert pels grans Berri Txarrak transitant el rock alternatiu 90’s amb comoditat i apropant-se a un so més actual amb referències que van de Idles, Fountains DC, Ty Segall o l’èpica de Foals. Només cal escoltar canonades com Satoz o Denbora per a imaginar-se un directe contundent on la intensitat elèctrica i l’actitud s’agafen de la mà.

Escolta la seva música a Spotify

Abans i després del concert sessió amb RICE AGANIST THE MACHINE DJ'S

Com sempre, garantía JMEP

Aforament limitat a 200 seients!!!

EL PREU PER SEIENT ÉS DE 10€

És OBLIGATORI L’ÚS DE MASCARETA durant tota l’actuació seguint la normativa vigent, excepte si estàs bebent o menjant.

PODRÀS BALLAR!!!!! Sempre dintre del requadre marcat al terra.

Les entrades es podran adquirir per PACKS DE PROXIMITAT d’entre 1 a 6 seients que podran seure junts.

Obre l’enllaç de sota per a consultar el mapa de situació dels PACKS DE PROXIMITAT, tria el que més s’ajusti al nº d’amistats i compra les entrades identificant els/les acompanyants.

Els PACKS DE PROXIMITAT els podrà comprar una única persona identificant a tots els/les acompanyants seguint la normativa vigent.

Recorda venir amb temps suficient ,- obrim portes a les 18.00h, per a validar les teves entrades i seure al teu PACK DE PROXIMITAT.

Tria un pack del mapa i compra!

132391625585055_2.png