Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

EZPALAK + RAtM Dj's

Music

  • EZPALAK + RAtM Dj's
  • EZPALAK + RAtM Dj's
  • EZPALAK + RAtM Dj's

City: Ulldecona

Place: Ermita de la Pietat

From Sunday 25 July 2021, 18:00 h to Monday 26 July 2021, 1:00 h

See description of the event
Sun 25 Jul
18:00 h
Finished
EZPALAK (Euskadi) Debut a Catalunya dels nous gegants del rock alternatiu euskaldun. Contundència i actitud + RICE AGANIST THE MACHINE... Read more

EZPALAK (Euskadi) Debut a Catalunya dels nous gegants del rock alternatiu euskaldun. Contundència i actitud + RICE AGANIST THE MACHINE DJ   10€

Sense cap mena de dubte, una de les bandes amb més projecció internacional. Ho diuen les JMEP!!! Ja està començant a deixar de ser un secret que el quartet de Zestoa es perfila com a una de les propostes de rock alternatiu més potents i amb més personalitat de tot l’Estat. Presenten el seu 2on treball “Kolpatu Topatu”, Integrament cantat en euskera i que consolida el seu so cap a una catarsi de força, electricitat i melodia, sonant agressius i ballables a la vegada. Aprofiten el camí obert pels grans Berri Txarrak transitant el rock alternatiu 90’s amb comoditat i apropant-se a un so més actual amb referències que van de Idles, Fountains DC, Ty Segall o l’èpica de Foals. Només cal escoltar canonades com Satoz o Denbora per a imaginar-se un directe contundent on la intensitat elèctrica i l’actitud s’agafen de la mà.

Escolta la seva música a Spotify

Abans i després del concert sessió amb RICE AGANIST THE MACHINE DJ'S

Com sempre, garantía JMEP

Aforament limitat a 200 seients!!!

EL PREU PER SEIENT ÉS DE 10€

És OBLIGATORI L’ÚS DE MASCARETA durant tota l’actuació seguint la normativa vigent, excepte si estàs bebent o menjant.

PODRÀS BALLAR!!!!! Sempre dintre del requadre marcat al terra.

Les entrades es podran adquirir per PACKS DE PROXIMITAT d’entre 1 a 6 seients que podran seure junts.

Obre l’enllaç de sota per a consultar el mapa de situació dels PACKS DE PROXIMITAT, tria el que més s’ajusti al nº d’amistats i compra les entrades identificant els/les acompanyants.

Els PACKS DE PROXIMITAT els podrà comprar una única persona identificant a tots els/les acompanyants seguint la normativa vigent.

Recorda venir amb temps suficient ,- obrim portes a les 18.00h, per a validar les teves entrades i seure al teu PACK DE PROXIMITAT.

Tria un pack del mapa i compra!

132391625585055_2.png