Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I

Culturales, Teatro

  • Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I
  • Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I
  • Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Teatre Plaza

Inicio: sábado 28 mayo 2022, 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 28 may.
20:00 h
Finalizado
Preu: 17,30 €Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 75 minuts Dramatúrgia: Joan Yago Direcció: Israel Solà Interpretació: Cristina... Leer más

Preu: 17,30 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 75 minuts

Dramatúrgia: Joan Yago

Direcció: Israel Solà

Interpretació: Cristina Arena, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Marc Rius i Carla Rovira Pitarch

Companyia: La Calòrica

Coproducció: La Calòrica i Teatre Lliure

La Calòrica fa 10 anys. Per celebrar-ho, es remunta al seu primer espectacle: Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I. Un èxit del passat amb el saber escènic d’avui. Una tragicomèdia grotesca sobre la fam de poder i la ridícula brevetat de la vida centrada en la deformada figura d’Isabel la Catòlica.

Descripció: Després d’una vida de triomfs que l’han portat a convertir-se en la sobirana més temuda i poderosa de la cristiandat, la reina Isabel I viu els seus últims dies sense saber qui la succeirà al tron i donarà continuïtat al seu gran projecte. Molts dels seus fills han mort i d’altres pateixen el tracte injuriós dels seus marits. Tan sols queda un cap a la Terra on es pugui cenyir la corona de Castella: el cap pertorbat de la princesa Joana. Una sàtira grotesca sobre la successió d’una reina, l’afany de poder i la mísera corrupció humana.