Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I

Culturals, Teatre

  • Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I
  • Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I
  • Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza

Inici: dissabte 28 de maig 2022, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 28 de maig
20:00 h
Finalitzat
Preu: 17,30 €Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 75 minuts Dramatúrgia: Joan Yago Direcció: Israel Solà Interpretació: Cristina... Llegir més

Preu: 17,30 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 75 minuts

Dramatúrgia: Joan Yago

Direcció: Israel Solà

Interpretació: Cristina Arena, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Marc Rius i Carla Rovira Pitarch

Companyia: La Calòrica

Coproducció: La Calòrica i Teatre Lliure

La Calòrica fa 10 anys. Per celebrar-ho, es remunta al seu primer espectacle: Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I. Un èxit del passat amb el saber escènic d’avui. Una tragicomèdia grotesca sobre la fam de poder i la ridícula brevetat de la vida centrada en la deformada figura d’Isabel la Catòlica.

Descripció: Després d’una vida de triomfs que l’han portat a convertir-se en la sobirana més temuda i poderosa de la cristiandat, la reina Isabel I viu els seus últims dies sense saber qui la succeirà al tron i donarà continuïtat al seu gran projecte. Molts dels seus fills han mort i d’altres pateixen el tracte injuriós dels seus marits. Tan sols queda un cap a la Terra on es pugui cenyir la corona de Castella: el cap pertorbat de la princesa Joana. Una sàtira grotesca sobre la successió d’una reina, l’afany de poder i la mísera corrupció humana.