Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FERRAN ALBRICH I MARC SERRA/ LÍRICA

Conciertos, Música

  • FERRAN ALBRICH I MARC SERRA/ LÍRICA

Ciudad: Calella

Lugar: Far de Calella

De sábado 17 julio 2021, 21:30 h a 22:50 h

Ver descripción del evento
sáb. 17 jul.
21:30 h
Finalizado
FERRAN ALBRICH I MARC SERRA/ LÍRICA DISSABTE 17/07 21:30 h / Far de Calella / 10 € 10a Temporada Lírica Ciutat de Calella El baríton... Leer más

FERRAN ALBRICH I MARC SERRA/ LÍRICA

DISSABTE 17/07

21:30 h / Far de Calella / 10 €

10a Temporada Lírica Ciutat de Calella

El baríton Ferran Albrich acompanyat del pianista Marc Serra, ens presenta un recital que proposa un viatge musical a través de la història de la música i que té forma d’homenatge. El recital, dividit en dues parts, comença amb un clar homenatge a la figura de Beethoven, traçant una línia entre els primers lieder de què es té constància fins a arribar als Lieder més romàntics de Strauss. La segona part, per contrast, dibuixa l’estreta relació entre els autors catalans de principis del s. XX amb els seus contemporanis francesos. Dos clars exemples en són Toldrà o Gerhard, del qual enguany en celebrem el cinquantè aniversari de la seva mort, amb relació a Debussy o Ravel.