Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Ferran Palau + Cinema "Little Miss Sunshine"

Conciertos

  • Ferran Palau + Cinema "Little Miss Sunshine"
  • Ferran Palau + Cinema "Little Miss Sunshine"

Ciudad: Tarragona

Lugar: Parc Saavedra

De lunes 20 septiembre 2021, 18:30 h a martes 21 septiembre 2021, 0:30 h

Ver descripción del evento
lun. 20 sept.
18:30 h
Finalizado
19.30h Concert Ferran Palau (Pop/Collbató)Ferran Palau  escriu i descriu la seva història com un paisatge que gira a ritme tranquil,... Leer más
19.30h Concert Ferran Palau (Pop/Collbató)

Ferran Palau  escriu i descriu la seva història com un paisatge que gira a ritme tranquil, assossegat, però implacable. Implacable i imparable sembla la seva carrera en solitari on des del 2012  apila premis i cançons que ja són banda sonora d’una generació i uns temps on música com la seva, ens salva.
Presenta a Tarragona el seu cinquè disc “Parc” Un imaginari que rendeix homenatge al cinema slasher dels 80 cançons sinceres on hi trobarem un amic que dol una mica acompanyats de sintetitzadors i el seu característic minimalisme.

Ferran Palau avança amb inèrcia i així ho explica en una de les cançons que conformen Parc: encara puc anar més lluny, però vull que m’ho demanis tu. Sens dubte, li ho
demanarem.
Gestió entrada 2euros  a la web www.laterrasseta.com

21h Dj i sopars a la fresca amb Food Trucks

22.30h Cinema a la fresca - Little MissSunshine (Valerie Faris, Jonathan Dayton, 2006)