Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Festival MiniBeat 2023

Música

  • Festival MiniBeat 2023

Ciudad: Granollers

Lugar: Roca Umbert Fàbrica de les Arts

De domingo 7 mayo 2023, 10:30 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 7 may.
10:30 h
Finalizado
Apunteu a l'agenda, la sisena edició del Festival MiniBeat serà el 7 de maig del 2023!!Bandes confirmades,- AZUCARILLO KINGS- FETUS-... Leer más

Apunteu a l'agenda, la sisena edició del Festival MiniBeat serà el 7 de maig del 2023!!

Bandes confirmades,

- AZUCARILLO KINGS
- FETUS
- BISCUIT
- CATASTROFE CLUB
- BALAGO
- NINA MOTH
- SERGI ESTELLA
- SERPENT
- FRANCESC GARCIA
- NINJA PASTORI
- LES SALVATGES
- CRIA CUERVOS
- RIVER T SOUNDSYSTEM
- BRAVO!
- LA BOTZINA
- ILLUMINASTY (México)
- PLASTIC, DJ
- RuGé
- DUM-DUM
- DRAZEN PETROVIC

EN CAS DE PLUJA, TENIM PLA B, RES NO ATURA AL MINIBEAT
Molts ens esteu dient que farem en cas de pluja, doncs cap problema, ho tenim tot previst amb un esplèndit pla B.

Estem contents que la natura ens doni ruixats, la gent, la terra i els nostres pagesos es mereixen l’aigua, tant necessària últimament al nostre país. Per això des de l’associació de l’Arcada Koncerts, organitzadors del Festival MiniBeat, tenim un pla B, on tots els escenaris passaran a ser coberts.

Està clar que preferim respirar l’aire industrial de Granollers, estar a l’exterior sota els quatre rossinyols de la ciutat, però res no atura el MiniBeat i el pla B s’activarà en cas necessari, el mateix dia 7 de maig.

Tenim ganes de veure-us, tenim ganes de veure a totes les bandes del cartell, tenim ganes de gaudir d’un dia de música en familia amb tots vosaltres, t’apuntes? 

minibeat_cartell_23-1.jpg?w=724

www.minibeat.cat

* Aquest any el Festival MiniBeat destinarà 1€ de cada entrada a HCXHC (Hardcore Hits Cancer), una associació sense ànim de lucre, que té com a objectiu principal ajudar anímica i econòmicament malalts de càncer i recaptar diners per donar a fundacions, especialment infantils.

*Amb l'adquisició de l'entrada del Festival MiniBeat, es dóna permís a la possibilitat d'aparèixer a les imatges i vídeos que es puguin realitzar dins del festival. Si no i vols aparèixer, només ens ho has de comunicar i retirarem la imatge.  Gràcies per la comprensió, salut!