Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Festival MiniBeat 2023

Música

  • Festival MiniBeat 2023

Ciutat: Granollers

Lloc: Roca Umbert Fàbrica de les Arts

De diumenge 7 de maig 2023, 10:30 h a 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 7 de maig
10:30 h
Finalitzat
Apunteu a l'agenda, la sisena edició del Festival MiniBeat serà el 7 de maig del 2023!!Bandes confirmades,- AZUCARILLO KINGS- FETUS-... Llegir més

Apunteu a l'agenda, la sisena edició del Festival MiniBeat serà el 7 de maig del 2023!!

Bandes confirmades,

- AZUCARILLO KINGS
- FETUS
- BISCUIT
- CATASTROFE CLUB
- BALAGO
- NINA MOTH
- SERGI ESTELLA
- SERPENT
- FRANCESC GARCIA
- NINJA PASTORI
- LES SALVATGES
- CRIA CUERVOS
- RIVER T SOUNDSYSTEM
- BRAVO!
- LA BOTZINA
- ILLUMINASTY (México)
- PLASTIC, DJ
- RuGé
- DUM-DUM
- DRAZEN PETROVIC

EN CAS DE PLUJA, TENIM PLA B, RES NO ATURA AL MINIBEAT
Molts ens esteu dient que farem en cas de pluja, doncs cap problema, ho tenim tot previst amb un esplèndit pla B.

Estem contents que la natura ens doni ruixats, la gent, la terra i els nostres pagesos es mereixen l’aigua, tant necessària últimament al nostre país. Per això des de l’associació de l’Arcada Koncerts, organitzadors del Festival MiniBeat, tenim un pla B, on tots els escenaris passaran a ser coberts.

Està clar que preferim respirar l’aire industrial de Granollers, estar a l’exterior sota els quatre rossinyols de la ciutat, però res no atura el MiniBeat i el pla B s’activarà en cas necessari, el mateix dia 7 de maig.

Tenim ganes de veure-us, tenim ganes de veure a totes les bandes del cartell, tenim ganes de gaudir d’un dia de música en familia amb tots vosaltres, t’apuntes? 

minibeat_cartell_23-1.jpg?w=724

www.minibeat.cat

* Aquest any el Festival MiniBeat destinarà 1€ de cada entrada a HCXHC (Hardcore Hits Cancer), una associació sense ànim de lucre, que té com a objectiu principal ajudar anímica i econòmicament malalts de càncer i recaptar diners per donar a fundacions, especialment infantils.

*Amb l'adquisició de l'entrada del Festival MiniBeat, es dóna permís a la possibilitat d'aparèixer a les imatges i vídeos que es puguin realitzar dins del festival. Si no i vols aparèixer, només ens ho has de comunicar i retirarem la imatge.  Gràcies per la comprensió, salut!