Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FIDELIO amb Jonas Kaufmann

Cine

  • FIDELIO amb Jonas Kaufmann

Ciudad: Sitges

Lugar: C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

De viernes 8 marzo 2019, 17:45 h a 20:15 h

Ver descripción del evento
L'única òpera de Ludwig van Beethoven, Fidelio, va ser el punt culminant del Festival de Salzburg el 2015, un emocionant treball... Leer más

L'única òpera de Ludwig van Beethoven, Fidelio, va ser el punt culminant del Festival de Salzburg el 2015, un emocionant treball que arriba ara a els cinemes.
Centrat en la figura de Leonore, qui allibera del seu empresonament al seu espòs Fidelio, és una òpera atemporalmente rellevant amb poderoses situacions plenes d'emoció amb punyents i angoixants súpliques de Leonore: "Qualsevol que siguis, vull rescatar-te. Per Déu! No hauries de ser una víctima! "
El director Claus Guth, reconegut per les seves profundes interpretacions operístiques, substitueix el diàleg parlat per amenaçadors sons, duplicant el paper de Leonore amb una cantant sorda. El resultat és una esplèndida, emotiva i nova representació d'aquesta obra mestra, que acaba amb el col·lapse del profundament traumatitzat personatge de Florestan, acompanyat per una exultant música.