Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FIDELIO amb Jonas Kaufmann

Cinema

  • FIDELIO amb Jonas Kaufmann

City: Sitges

Place: C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

From Friday 8 March 2019, 17:45 h to 20:15 h

See description of the event
L'única òpera de Ludwig van Beethoven, Fidelio, va ser el punt culminant del Festival de Salzburg el 2015, un emocionant treball... Read more

L'única òpera de Ludwig van Beethoven, Fidelio, va ser el punt culminant del Festival de Salzburg el 2015, un emocionant treball que arriba ara a els cinemes.
Centrat en la figura de Leonore, qui allibera del seu empresonament al seu espòs Fidelio, és una òpera atemporalmente rellevant amb poderoses situacions plenes d'emoció amb punyents i angoixants súpliques de Leonore: "Qualsevol que siguis, vull rescatar-te. Per Déu! No hauries de ser una víctima! "
El director Claus Guth, reconegut per les seves profundes interpretacions operístiques, substitueix el diàleg parlat per amenaçadors sons, duplicant el paper de Leonore amb una cantant sorda. El resultat és una esplèndida, emotiva i nova representació d'aquesta obra mestra, que acaba amb el col·lapse del profundament traumatitzat personatge de Florestan, acompanyat per una exultant música.