Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FME 2021. Concert RETRO'S

Familiar, Fiestas

  • FME 2021. Concert RETRO'S
  • FME 2021. Concert RETRO'S

Ciudad: Sant Antoni de Vilamajor

Lugar: Piscines Les Pungoles

De viernes 20 agosto 2021, 22:00 h a 23:30 h

Ver descripción del evento
Concert amb música dels anys 60 i 70 amb tocs dels 80's, twist, soul, rock i pop! Vine a gaudir dels millors èxits de tots els temps... Leer más

Concert amb música dels anys 60 i 70 amb tocs dels 80's, twist, soul, rock i pop! Vine a gaudir dels millors èxits de tots els temps amb Retro's Sound!


Abans de reservar la vostra entrada, heu de tenir en compte que:

- Per garantir una entrada esglaonada, els accessos a les activitats s'obriran 30 minuts abans del seu inici.

 - Es recomana puntualitat. Les entrades no validades a l'hora d'inici de l’espectacle quedaran alliberades i s'oferiran a les persones presents que no en disposin i es trobin al punt d'accés. És una mesura per afavorir la màxima ocupació de les activitats organitzades.

- En cas de no poder assistir a l'espectacle del que disposeu d'entrades, us demanem que les anul·leu. Entreu a Entràpolis, aneu a "entrades" i cliqueu a l'opció "anul·leu entrades". D'aquesta manera afavorim que les entrades siguin usades per altres persones.