Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FME 2021. Concert RETRO'S

Familiar, Parties

  • FME 2021. Concert RETRO'S
  • FME 2021. Concert RETRO'S

City: Sant Antoni de Vilamajor

Place: Piscines Les Pungoles

From Friday 20 August 2021, 22:00 h to 23:30 h

See description of the event
Concert amb música dels anys 60 i 70 amb tocs dels 80's, twist, soul, rock i pop! Vine a gaudir dels millors èxits de tots els temps... Read more

Concert amb música dels anys 60 i 70 amb tocs dels 80's, twist, soul, rock i pop! Vine a gaudir dels millors èxits de tots els temps amb Retro's Sound!


Abans de reservar la vostra entrada, heu de tenir en compte que:

- Per garantir una entrada esglaonada, els accessos a les activitats s'obriran 30 minuts abans del seu inici.

 - Es recomana puntualitat. Les entrades no validades a l'hora d'inici de l’espectacle quedaran alliberades i s'oferiran a les persones presents que no en disposin i es trobin al punt d'accés. És una mesura per afavorir la màxima ocupació de les activitats organitzades.

- En cas de no poder assistir a l'espectacle del que disposeu d'entrades, us demanem que les anul·leu. Entreu a Entràpolis, aneu a "entrades" i cliqueu a l'opció "anul·leu entrades". D'aquesta manera afavorim que les entrades siguin usades per altres persones.