Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FME 2021. ESPECTACLE INFANTIL DE PALLASSOS "JO VULL SER 3.0"

Familiar, Teatro

  • FME 2021. ESPECTACLE INFANTIL DE PALLASSOS "JO VULL SER 3.0"
  • FME 2021. ESPECTACLE INFANTIL DE PALLASSOS "JO VULL SER 3.0"

Ciudad: Sant Antoni de Vilamajor

Lugar: Aparcament Can Perpunter (Ajuntament)

De sábado 21 agosto 2021, 11:00 h a 12:30 h

Ver descripción del evento
Una trepidant visita del Joangi, la Tina i el seu Riuròmetre, que no us deixarà indiferents! En Joangi ho té clar, la Tina no tant,... Leer más

Una trepidant visita del Joangi, la Tina i el seu Riuròmetre, que no us deixarà indiferents! En Joangi ho té clar, la Tina no tant, i aniran provant fins que ho trobin, o no... Heu pensat a què dedicareu la vostra vida? Què voleu ser? Però el més important.... explorar com fem les coses i com som fent-les. Us animeu a descobrir-ho?


Abans de reservar la vostra entrada, heu de tenir en compte que:

Per garantir una entrada esglaonada, els accessos a les activitats s'obriran 30 minuts abans del seu inici.

 Es recomana puntualitat. Les entrades no validades a l'hora d'inici de l’espectacle quedaran alliberades i s'oferiran a les persones presents que no en disposin i es trobin al punt d'accés. És una mesura per afavorir la màxima ocupació de les activitats organitzades.

En cas de no poder assistir a l'espectacle del que disposeu d'entrades, us demanem que les anul·leu. Entreu a Entràpolis, aneu a "entrades" i cliqueu a l'opció "anul·leu entrades". D'aquesta manera afavorim que les entrades siguin usades per altres persones.