Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FME 2021. ESPECTACLE INFANTIL DE PALLASSOS "JO VULL SER 3.0"

Familiar, Theater

  • FME 2021. ESPECTACLE INFANTIL DE PALLASSOS "JO VULL SER 3.0"
  • FME 2021. ESPECTACLE INFANTIL DE PALLASSOS "JO VULL SER 3.0"

City: Sant Antoni de Vilamajor

Place: Aparcament Can Perpunter (Ajuntament)

From Saturday 21 August 2021, 11:00 h to 12:30 h

See description of the event
Una trepidant visita del Joangi, la Tina i el seu Riuròmetre, que no us deixarà indiferents! En Joangi ho té clar, la Tina no tant,... Read more

Una trepidant visita del Joangi, la Tina i el seu Riuròmetre, que no us deixarà indiferents! En Joangi ho té clar, la Tina no tant, i aniran provant fins que ho trobin, o no... Heu pensat a què dedicareu la vostra vida? Què voleu ser? Però el més important.... explorar com fem les coses i com som fent-les. Us animeu a descobrir-ho?


Abans de reservar la vostra entrada, heu de tenir en compte que:

Per garantir una entrada esglaonada, els accessos a les activitats s'obriran 30 minuts abans del seu inici.

 Es recomana puntualitat. Les entrades no validades a l'hora d'inici de l’espectacle quedaran alliberades i s'oferiran a les persones presents que no en disposin i es trobin al punt d'accés. És una mesura per afavorir la màxima ocupació de les activitats organitzades.

En cas de no poder assistir a l'espectacle del que disposeu d'entrades, us demanem que les anul·leu. Entreu a Entràpolis, aneu a "entrades" i cliqueu a l'opció "anul·leu entrades". D'aquesta manera afavorim que les entrades siguin usades per altres persones.