Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Fool de cors

Conciertos, Música

  • Fool de cors

Ciudad: Terrassa

Lugar: Auditori Municipal de Terrassa

De domingo 28 noviembre 2021, 18:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 28 nov.
18:00 h
Finalizado
- 28 de novembre a les 18h Fool de cors Fool of music Mariona Pallach, soprano German de la Riva, baríton Jordi Armengol, piano El... Leer más

- 28 de novembre a les 18h

Fool de cors

Fool of music

Mariona Pallach, soprano

German de la Riva, baríton

Jordi Armengol, piano

El trio Fool of music mitjançant diàlegs, projeccions i cançons ens presenta un programa basat en un eix comú: la gran passió que els seus intèrprets tenen pel repertori de musicals i cançons en llengua catalana i pels compositors que les han creat.

El seu treball de recerca els va portar des de l'inici de la seva formació a comptar amb l'ajut i col·laboració d'alguns dels grans compositors de casa nostra com ara el Mestre Salvador Brotons, l'Arnau Tordera o el seu admirat Albert Guinovart, els quals al llarg dels anys han donar tot el seu suport a l'ensemble per seguir endavant fent música. Finalment l'espectacle esdevé un merescut homenatge musical a aquests grans artistes.

Preu:12€