Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Fulla blanca | TAE

Culturales, Teatro

  • Fulla blanca | TAE

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Alegría

De domingo 7 noviembre 2021, 18:00 h a 18:50 h

Ver descripción del evento
dom. 7 nov.
18:00 h
Finalizado
“No és no res, ni tampoc, tant sols el blanc. / No és només un, són molts. / Una fulla blanca s’exposa a vosaltres.”. El paper, com... Leer más

“No és no res, ni tampoc, tant sols el blanc. / No és només un, són molts. / Una fulla blanca s’exposa a vosaltres.”. El paper, com la llavor, serà el punt de partida de la recerca de dues intèrprets que aposten per un llenguatge subtil i poètic, enmirallant-se en el món vegetal com a referent. L’espectacle convida a l’espectador a participar en un espai on matèria, so i moviment esdevenen un paisatge d’històries de dins i de totes nosaltres.

Investigant les propostes del pintor, director d'escena i titellaire català Joan Baixas, i rere la seva mirada externa, Marina Baixas i Júlia Mata creen aquest espectacle que utilitza el paper com a material escènic i sonor. A través de la poesia de Maria Mercè Marçal, d’històries reals viscudes i dels pensaments de Stefano Mancuso, es construeix una trama on la fulla blanca n’és la protagonista i es transforma de diverses maneres tot conversant amb el públic i creant un univers on humà i natura es reconeixen com a iguals.

Direcció i creació: Marina Baixas i Júlia Mata.

Assessoria escènica: Joan Baixas

Assessoria de moviment: Nora Baylach

Interpretació: Marina Baixas i Júlia Mata

Espai sonor: Júlia Mata

Espai escènic: Marina Baixas i Júlia Mata

Una coproducció de Companyia Frobvia i Temporada Alta

Agraïments: Festival IF Barcelona, Auditori Ca Roig i Torres de Santa Coloma, Molí Paperer Ca L'Oliver.