Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Fulla blanca | TAE

Cultural, Theater

  • Fulla blanca | TAE

City: Terrassa

Place: Teatre Alegría

From Sunday 7 November 2021, 18:00 h to 18:50 h

See description of the event
Sun 7 Nov
18:00 h
Finished
“No és no res, ni tampoc, tant sols el blanc. / No és només un, són molts. / Una fulla blanca s’exposa a vosaltres.”. El paper, com... Read more

“No és no res, ni tampoc, tant sols el blanc. / No és només un, són molts. / Una fulla blanca s’exposa a vosaltres.”. El paper, com la llavor, serà el punt de partida de la recerca de dues intèrprets que aposten per un llenguatge subtil i poètic, enmirallant-se en el món vegetal com a referent. L’espectacle convida a l’espectador a participar en un espai on matèria, so i moviment esdevenen un paisatge d’històries de dins i de totes nosaltres.

Investigant les propostes del pintor, director d'escena i titellaire català Joan Baixas, i rere la seva mirada externa, Marina Baixas i Júlia Mata creen aquest espectacle que utilitza el paper com a material escènic i sonor. A través de la poesia de Maria Mercè Marçal, d’històries reals viscudes i dels pensaments de Stefano Mancuso, es construeix una trama on la fulla blanca n’és la protagonista i es transforma de diverses maneres tot conversant amb el públic i creant un univers on humà i natura es reconeixen com a iguals.

Direcció i creació: Marina Baixas i Júlia Mata.

Assessoria escènica: Joan Baixas

Assessoria de moviment: Nora Baylach

Interpretació: Marina Baixas i Júlia Mata

Espai sonor: Júlia Mata

Espai escènic: Marina Baixas i Júlia Mata

Una coproducció de Companyia Frobvia i Temporada Alta

Agraïments: Festival IF Barcelona, Auditori Ca Roig i Torres de Santa Coloma, Molí Paperer Ca L'Oliver.