Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

GALA ROYAL BALLET en directe ROYAL OPERA HOUSE de LONDRES

Cine

  • GALA ROYAL BALLET en directe ROYAL OPERA HOUSE de LONDRES

Ciudad: Sitges

Lugar: C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

De martes 5 noviembre 2019, 20:15 h a 23:30 h

Ver descripción del evento
Des dels orígens clàssics del Royal Ballet fins a les aclamades noves produccions: un programa triple que demostra la versatilitat... Leer más

Des dels orígens clàssics del Royal Ballet fins a les aclamades noves produccions: un programa triple que demostra la versatilitat d'una de les companyies de ballet més importants del món.
Aquest programa mixt demostra un cop més la gran adaptació de la escola britànica als corrents clàssiques i la seva evolució en l'escena.

Concerto és el resum de la capacitat de McMillan de fusionar la tècnica clàssica més brillant amb la mentalitat contemporània.

Enigma Variations, per la seva banda, és una peça que respira la personalitat britànica d'Ashton i la seva gran essència clàssica.

Raymonda (Acte III) en últim lloc, és el clàssic ballet rus ple de màgia i precisió tècnica gràcies al talent de Marius Petipa