Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

GALA ROYAL BALLET en directe ROYAL OPERA HOUSE de LONDRES

Cine

  • GALA ROYAL BALLET en directe ROYAL OPERA HOUSE de LONDRES

Ciutat: Sitges

Lloc: C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

De dimarts 5 de novembre 2019, 20:15 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Des dels orígens clàssics del Royal Ballet fins a les aclamades noves produccions: un programa triple que demostra la versatilitat... Llegir més

Des dels orígens clàssics del Royal Ballet fins a les aclamades noves produccions: un programa triple que demostra la versatilitat d'una de les companyies de ballet més importants del món.
Aquest programa mixt demostra un cop més la gran adaptació de la escola britànica als corrents clàssiques i la seva evolució en l'escena.

Concerto és el resum de la capacitat de McMillan de fusionar la tècnica clàssica més brillant amb la mentalitat contemporània.

Enigma Variations, per la seva banda, és una peça que respira la personalitat britànica d'Ashton i la seva gran essència clàssica.

Raymonda (Acte III) en últim lloc, és el clàssic ballet rus ple de màgia i precisió tècnica gràcies al talent de Marius Petipa