Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

GALA ROYAL BALLET en directe ROYAL OPERA HOUSE de LONDRES

Cinema

  • GALA ROYAL BALLET en directe ROYAL OPERA HOUSE de LONDRES

City: Sitges

Place: C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

From Tuesday 5 November 2019, 20:15 h to 23:30 h

See description of the event
Des dels orígens clàssics del Royal Ballet fins a les aclamades noves produccions: un programa triple que demostra la versatilitat... Read more

Des dels orígens clàssics del Royal Ballet fins a les aclamades noves produccions: un programa triple que demostra la versatilitat d'una de les companyies de ballet més importants del món.
Aquest programa mixt demostra un cop més la gran adaptació de la escola britànica als corrents clàssiques i la seva evolució en l'escena.

Concerto és el resum de la capacitat de McMillan de fusionar la tècnica clàssica més brillant amb la mentalitat contemporània.

Enigma Variations, per la seva banda, és una peça que respira la personalitat britànica d'Ashton i la seva gran essència clàssica.

Raymonda (Acte III) en últim lloc, és el clàssic ballet rus ple de màgia i precisió tècnica gràcies al talent de Marius Petipa