Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Ganzá

Conciertos, Música

  • Ganzá
  • Ganzá
Agotadas

Ciudad: Sant Feliu de Llobregat

Lugar: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Inicio: viernes 16 octubre 2020, 21:30 h

Ver descripción del evento
vie. 16 oct.
21:30 h
Finalizado
Ganzá és un conjunt de música brasilera resident a Barcelona que, com el seu nom indica, “marca o compaso do samba”. Ho fa des d’una perspectiva... Leer más

Ganzá és un conjunt de música brasilera resident a Barcelona que, com el seu nom indica, “marca o compaso do samba”. Ho fa des d’una perspectiva fresca, amb un estil propi, resultat de la fusió de diferents ritmes de la cultura popular brasilera amb pinzellades de jazz i soul, respectant les arrels rítmiques bahianes. La banda neix a Barcelona el 2017 fruit de la trobada de figures emergents del panorama del jazz, come el guitarrista Marcel Vallès, i de dos excel·lents músics del sabor de Salvador de Bahia: Mirla Riomar, cantant i compositora, i Jonas Santana, percussionista.
La seva posada en escena és dinàmica, fresca i atraient per la fusió dels seus components i la seva capacitat de transmetre. Ofereixen un ampli repertori amb temes propis i versions de clàssics de la música popular brasilera de diversos estils com samba, choro, bossa nova i ritmes afrobrasilers.