Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Ganzá

Concerts, Música

  • Ganzá
  • Ganzá

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Inici: divendres 16 d’octubre 2020, 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Ganzá és un conjunt de música brasilera resident a Barcelona que, com el seu nom indica, “marca o compaso do samba”. Ho fa des d’una perspectiva... Llegir més

Ganzá és un conjunt de música brasilera resident a Barcelona que, com el seu nom indica, “marca o compaso do samba”. Ho fa des d’una perspectiva fresca, amb un estil propi, resultat de la fusió de diferents ritmes de la cultura popular brasilera amb pinzellades de jazz i soul, respectant les arrels rítmiques bahianes. La banda neix a Barcelona el 2017 fruit de la trobada de figures emergents del panorama del jazz, come el guitarrista Marcel Vallès, i de dos excel·lents músics del sabor de Salvador de Bahia: Mirla Riomar, cantant i compositora, i Jonas Santana, percussionista.
La seva posada en escena és dinàmica, fresca i atraient per la fusió dels seus components i la seva capacitat de transmetre. Ofereixen un ampli repertori amb temes propis i versions de clàssics de la música popular brasilera de diversos estils com samba, choro, bossa nova i ritmes afrobrasilers.