Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

GER “EXPERIENCE”

Caminata, Familiar

  • GER “EXPERIENCE”

Ciudad: Sant Pere de Ribes

Lugar: Fumanya-Sant Corneli de cercs

De sábado 5 junio 2021, 7:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 5 jun.
07:00 h
Finalizado
GER “EXPERIENCE”Visitarem el Centre d’interpretació de Fumanya on podrem aprendre quins dinosaures es passejaven per aquells indrets,... Leer más

GER “EXPERIENCE”

Visitarem el Centre d’interpretació de Fumanya on podrem aprendre quins dinosaures es passejaven per aquells indrets, observant l’espectacular jaciment de petjades de dinosaures més gran del nostre país.

Visitar el Museu de les Mines de Cercs on ens endinsarem en la vida social, política i laboral de les famílies que hi vivien en la colònia, tindrem l’oportunitat d’entrar en una mina per observar com es treballava per extreure el carbó.

Per als qui els hi agradi caminar podrem gaudir d’una passejada de 5km (apta per a tots els públics) per les cingleres de Vallcebre (on podrem gaudir d’uns paisatges espectaculars) fent un tram de la PR fins al poble Vallcebre, endinsant-nos pels seus boscos de pins i alzines.

Dinar al restaurant Santa Bàrbara, possibilitat de triar menú infantil per ales més petites.

Dinar de carmanyola a la zona de pic-nic