Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

GER “EXPERIENCE”

Hike, Familiar

  • GER “EXPERIENCE”

City: Sant Pere de Ribes

Place: Fumanya-Sant Corneli de cercs

From Saturday 5 June 2021, 7:00 h to 19:00 h

See description of the event
Sat 5 Jun
07:00 h
Finished
GER “EXPERIENCE”Visitarem el Centre d’interpretació de Fumanya on podrem aprendre quins dinosaures es passejaven per aquells indrets,... Read more

GER “EXPERIENCE”

Visitarem el Centre d’interpretació de Fumanya on podrem aprendre quins dinosaures es passejaven per aquells indrets, observant l’espectacular jaciment de petjades de dinosaures més gran del nostre país.

Visitar el Museu de les Mines de Cercs on ens endinsarem en la vida social, política i laboral de les famílies que hi vivien en la colònia, tindrem l’oportunitat d’entrar en una mina per observar com es treballava per extreure el carbó.

Per als qui els hi agradi caminar podrem gaudir d’una passejada de 5km (apta per a tots els públics) per les cingleres de Vallcebre (on podrem gaudir d’uns paisatges espectaculars) fent un tram de la PR fins al poble Vallcebre, endinsant-nos pels seus boscos de pins i alzines.

Dinar al restaurant Santa Bàrbara, possibilitat de triar menú infantil per ales més petites.

Dinar de carmanyola a la zona de pic-nic