Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

GER “EXPERIENCE”

Caminada, Familiar

  • GER “EXPERIENCE”

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: Fumanya-Sant Corneli de cercs

De dissabte 5 de juny 2021, 7:00 h a 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 5 de juny
07:00 h
Finalitzat
GER “EXPERIENCE”Visitarem el Centre d’interpretació de Fumanya on podrem aprendre quins dinosaures es passejaven per aquells indrets,... Llegir més

GER “EXPERIENCE”

Visitarem el Centre d’interpretació de Fumanya on podrem aprendre quins dinosaures es passejaven per aquells indrets, observant l’espectacular jaciment de petjades de dinosaures més gran del nostre país.

Visitar el Museu de les Mines de Cercs on ens endinsarem en la vida social, política i laboral de les famílies que hi vivien en la colònia, tindrem l’oportunitat d’entrar en una mina per observar com es treballava per extreure el carbó.

Per als qui els hi agradi caminar podrem gaudir d’una passejada de 5km (apta per a tots els públics) per les cingleres de Vallcebre (on podrem gaudir d’uns paisatges espectaculars) fent un tram de la PR fins al poble Vallcebre, endinsant-nos pels seus boscos de pins i alzines.

Dinar al restaurant Santa Bàrbara, possibilitat de triar menú infantil per ales més petites.

Dinar de carmanyola a la zona de pic-nic