Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

HAMELÍ - Cia. Xip Xap

Familiar, Teatro

  • HAMELÍ - Cia. Xip Xap
  • HAMELÍ - Cia. Xip Xap
  • HAMELÍ - Cia. Xip Xap

Ciudad: Blanes

Lugar: Teatre de Blanes

De domingo 28 febrero 2021, 17:30 h a 18:30 h

Ver descripción del evento
dom. 28 feb.
17:30 h
Finalizado
Alguns clàssics tenen el poder de sobreviure al pas del temps i continuar oferint lectures que ens resulten completament contemporànies.... Leer más

Alguns clàssics tenen el poder de sobreviure al pas del temps i continuar oferint lectures que ens resulten completament contemporànies. Com HAMELÍ, un espectacle basant en un conte clàssic que manté viva una essència que pensem que és imprescindible explicar. HAMELÍ explica la misteriosa desgracia d’una vila que ben bé podria ser la teva, on conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies, però un fet farà que la seva convivència es vegi alterada de forma dramàtica, la població es envaïda per una plaga de rates, però ningú sap d’on han vingut, o potser es que no han vingut d’enlloc i sempre han estat allí?