Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

HAMELÍ - Cia. Xip Xap

Familiar, Teatre

  • HAMELÍ - Cia. Xip Xap
  • HAMELÍ - Cia. Xip Xap
  • HAMELÍ - Cia. Xip Xap

Ciutat: Blanes

Lloc: Teatre de Blanes

De diumenge 28 de febrer 2021, 17:30 h a 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 28 de febr.
17:30 h
Finalitzat
Alguns clàssics tenen el poder de sobreviure al pas del temps i continuar oferint lectures que ens resulten completament contemporànies.... Llegir més

Alguns clàssics tenen el poder de sobreviure al pas del temps i continuar oferint lectures que ens resulten completament contemporànies. Com HAMELÍ, un espectacle basant en un conte clàssic que manté viva una essència que pensem que és imprescindible explicar. HAMELÍ explica la misteriosa desgracia d’una vila que ben bé podria ser la teva, on conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies, però un fet farà que la seva convivència es vegi alterada de forma dramàtica, la població es envaïda per una plaga de rates, però ningú sap d’on han vingut, o potser es que no han vingut d’enlloc i sempre han estat allí?