Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

HEKO RAPSOLO i TELLEZ I KULE al Club Elias de Cal Ninyo

Música

  • HEKO RAPSOLO i TELLEZ I KULE al Club Elias de Cal Ninyo
  • HEKO RAPSOLO i TELLEZ I KULE al Club Elias de Cal Ninyo
  • HEKO RAPSOLO i TELLEZ I KULE al Club Elias de Cal Ninyo

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Cal Ninyo

De viernes 26 mayo 2023, 21:00 h a 23:00 h

Ver descripción del evento
vie. 26 may.
21:00 h
Finalizado
HEKO RAPSOLOHeko Rapsolo és un artista nascut a Barcelona, on va residir fins als 12 anys per després mudar-se a Sevilla, per això... Leer más

HEKO RAPSOLO

Heko Rapsolo és un artista nascut a Barcelona, on va residir fins als 12 anys per després mudar-se a Sevilla, per això el seu accent característic.

Un cop a Sevilla i ja evolucionant el seu estil, va començar a les primeres batalles a Rio el que donaria el seu pas a la seva inscripció en altres competicions de galls en què mostraria les seves habilitats com a improvisador, demostrant xuleria, frescor i donant com a resultat el títol de co-campió de les batalles de Smoking Paper. Actualment treballa al seu projecte EXODO, 12 temes que estan veient la llum al llarg del 2023.


TELLEZ I KULE

Tellez i Kule són dos artistas joves urbans del barri del Guinardó de Barcelona presentats com a duet (Tellez x Kule). El rap és el seu principal gènere musical amb estils propis i diferenciadors de cadascú. Amb més de cinc anys a la cultura del hip-hop, i amb algunes actuacions en directe, la seva proposta sobre l’escenari no vol deixar indiferent a ningú, amb crítica, sentiment, mètrica i caràcter únic per vibrar i fer vibrar. El rap del barri del Guinardó arriba en forma de dupla als escenaris per transmetre la cultura del hip-hop.


ENTRADES ANTICIPADES 6€ - TAQUILLA 8€