Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

HEKO RAPSOLO i TELLEZ I KULE al Club Elias de Cal Ninyo

Music

  • HEKO RAPSOLO i TELLEZ I KULE al Club Elias de Cal Ninyo
  • HEKO RAPSOLO i TELLEZ I KULE al Club Elias de Cal Ninyo
  • HEKO RAPSOLO i TELLEZ I KULE al Club Elias de Cal Ninyo

City: Sant Boi de Llobregat

Place: Cal Ninyo

From Friday 26 May 2023, 21:00 h to 23:00 h

See description of the event
Fri 26 May
21:00 h
Finished
HEKO RAPSOLOHeko Rapsolo és un artista nascut a Barcelona, on va residir fins als 12 anys per després mudar-se a Sevilla, per això... Read more

HEKO RAPSOLO

Heko Rapsolo és un artista nascut a Barcelona, on va residir fins als 12 anys per després mudar-se a Sevilla, per això el seu accent característic.

Un cop a Sevilla i ja evolucionant el seu estil, va començar a les primeres batalles a Rio el que donaria el seu pas a la seva inscripció en altres competicions de galls en què mostraria les seves habilitats com a improvisador, demostrant xuleria, frescor i donant com a resultat el títol de co-campió de les batalles de Smoking Paper. Actualment treballa al seu projecte EXODO, 12 temes que estan veient la llum al llarg del 2023.


TELLEZ I KULE

Tellez i Kule són dos artistas joves urbans del barri del Guinardó de Barcelona presentats com a duet (Tellez x Kule). El rap és el seu principal gènere musical amb estils propis i diferenciadors de cadascú. Amb més de cinc anys a la cultura del hip-hop, i amb algunes actuacions en directe, la seva proposta sobre l’escenari no vol deixar indiferent a ningú, amb crítica, sentiment, mètrica i caràcter únic per vibrar i fer vibrar. El rap del barri del Guinardó arriba en forma de dupla als escenaris per transmetre la cultura del hip-hop.


ENTRADES ANTICIPADES 6€ - TAQUILLA 8€