Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

II FESTIVAL FRANQUESA - PUR - ManNera dansa i l'Avalot

Danza

  • II FESTIVAL FRANQUESA - PUR - ManNera dansa i l'Avalot
  • II FESTIVAL FRANQUESA - PUR - ManNera dansa i l'Avalot
  • II FESTIVAL FRANQUESA - PUR - ManNera dansa i l'Avalot

Ciudad: Premià de Dalt

Lugar: Societat Cultural Sant Jaume

Inicio: jueves 20 julio 2023, 22:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
jue. 20 jul.
22:00 h
Finalizado
vie. 21 jul.
22:00 h
Finalizado
La influència i l'impacte social i cultural que va succeir gràcies al descobriment i a la capacitat dels éssers humans per a controlar... Leer más

La influència i l'impacte social i cultural que va succeir gràcies al descobriment i a la capacitat dels éssers humans per a controlar i preservar el foc, va donar-nos les eines necessàries per a evolucionar i modelar el món que ens rodeja. Sense el foc, no el coneixeríem, tal com avui ho fem.

La facilitat amb què avui podem manipular i generar el foc, res té a veure amb la relació que els nostres avantpassats tenien amb aquest element. El foc era símbol de supervivència, calor i protecció, i la seva pèrdua era sinònim de vulnerabilitat, transformant-lo en un element molt adorat.

Durant els segles els éssers humans hem generat centenars, si no milers, de mites en referència, d'una manera o altra, a l'origen del foc: al foc creador o al foc destructor, al que purifica o al que condemna, al donat pels déus, robat als déus o trobat; al foc per a il·luminar, per a escalfar, al foc protector o comunicador...


Espai Pista

Duració aprox.: 45 minuts


FITXA ARTÍSTICA

Director artístic: Aleix Martínez

Intèrprets: ManNera Dansa, l'Avalot i Diables del Vi d'Alella