Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

II FESTIVAL FRANQUESA - PUR - ManNera dansa i l'Avalot

Dansa

  • II FESTIVAL FRANQUESA - PUR - ManNera dansa i l'Avalot
  • II FESTIVAL FRANQUESA - PUR - ManNera dansa i l'Avalot
  • II FESTIVAL FRANQUESA - PUR - ManNera dansa i l'Avalot

Ciutat: Premià de Dalt

Lloc: Societat Cultural Sant Jaume

Inici: dijous 20 de juliol 2023, 22:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 20 de jul.
22:00 h
Finalitzat
dv. 21 de jul.
22:00 h
Finalitzat
La influència i l'impacte social i cultural que va succeir gràcies al descobriment i a la capacitat dels éssers humans per a controlar... Llegir més

La influència i l'impacte social i cultural que va succeir gràcies al descobriment i a la capacitat dels éssers humans per a controlar i preservar el foc, va donar-nos les eines necessàries per a evolucionar i modelar el món que ens rodeja. Sense el foc, no el coneixeríem, tal com avui ho fem.

La facilitat amb què avui podem manipular i generar el foc, res té a veure amb la relació que els nostres avantpassats tenien amb aquest element. El foc era símbol de supervivència, calor i protecció, i la seva pèrdua era sinònim de vulnerabilitat, transformant-lo en un element molt adorat.

Durant els segles els éssers humans hem generat centenars, si no milers, de mites en referència, d'una manera o altra, a l'origen del foc: al foc creador o al foc destructor, al que purifica o al que condemna, al donat pels déus, robat als déus o trobat; al foc per a il·luminar, per a escalfar, al foc protector o comunicador...


Espai Pista

Duració aprox.: 45 minuts


FITXA ARTÍSTICA

Director artístic: Aleix Martínez

Intèrprets: ManNera Dansa, l'Avalot i Diables del Vi d'Alella