Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

II FESTIVAL FRANQUESA - PUR - ManNera dansa i l'Avalot

Dance

  • II FESTIVAL FRANQUESA - PUR - ManNera dansa i l'Avalot
  • II FESTIVAL FRANQUESA - PUR - ManNera dansa i l'Avalot
  • II FESTIVAL FRANQUESA - PUR - ManNera dansa i l'Avalot

City: Premià de Dalt

Place: Societat Cultural Sant Jaume

Start: Thursday 20 July 2023, 22:00 h Multiple sessions

See description of the event
Thu 20 Jul
22:00 h
Finished
Fri 21 Jul
22:00 h
Finished
La influència i l'impacte social i cultural que va succeir gràcies al descobriment i a la capacitat dels éssers humans per a controlar... Read more

La influència i l'impacte social i cultural que va succeir gràcies al descobriment i a la capacitat dels éssers humans per a controlar i preservar el foc, va donar-nos les eines necessàries per a evolucionar i modelar el món que ens rodeja. Sense el foc, no el coneixeríem, tal com avui ho fem.

La facilitat amb què avui podem manipular i generar el foc, res té a veure amb la relació que els nostres avantpassats tenien amb aquest element. El foc era símbol de supervivència, calor i protecció, i la seva pèrdua era sinònim de vulnerabilitat, transformant-lo en un element molt adorat.

Durant els segles els éssers humans hem generat centenars, si no milers, de mites en referència, d'una manera o altra, a l'origen del foc: al foc creador o al foc destructor, al que purifica o al que condemna, al donat pels déus, robat als déus o trobat; al foc per a il·luminar, per a escalfar, al foc protector o comunicador...


Espai Pista

Duració aprox.: 45 minuts


FITXA ARTÍSTICA

Director artístic: Aleix Martínez

Intèrprets: ManNera Dansa, l'Avalot i Diables del Vi d'Alella