Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ISADORA Teatre al CLUB ELIAS de Cal Ninyo

Teatro

  • ISADORA Teatre al CLUB ELIAS de Cal Ninyo
  • ISADORA Teatre al CLUB ELIAS de Cal Ninyo

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: CAL NINYO

De viernes 12 noviembre 2021, 21:00 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
vie. 12 nov.
21:00 h
Finalizado
Isadora és un espectacle sobre la vida i la dansa d'Isadora Duncan (1877/1927) artista, feminista i revolucionària, musa i creadora... Leer más

Isadora és un espectacle sobre la vida i la dansa d'Isadora Duncan (1877/1927) artista, feminista i revolucionària, musa i creadora de la dansa moderna.

Davant el tutu, els monyos, les sabatilles de punta i els moviments rígids, Isadora proposa, des de petita, ballar descalça, amb túniques gregues, la cabellera a el vent i moviments ondulatoris, en harmonia amb les altres arts i amb el ritme essencial de la Natura.

Aquest espectacle és un CANT A LA VIDA, un elogi a les dones que lluiten i que són, un homenatge a l'instint, a la naturalesa, a l'art ...

Una reivindicació apassionada i eterna a la "joie de vivre", que és tant "l'alegria de viure" com "l'exaltació de l'esperit".

Unipersonal multimèdia de teatre, música, dansa i audiovisuals.

Idea i concepció de l'espectacle

AURORA NAVARRO

Dramatúrgia

CONCHA Párraga i AURORA NAVARRO

Escenografia i il·luminació

MANUEL FERNÁNDEZ

Vestuari

Essy Ngomo

Fotografia

CARLOS BANDRES

vídeo

JAVIER botella i CRISTINA FRANCO

Producció:

El Montacargas i La Comudidad de Madrid