Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ISADORA Teatre al CLUB ELIAS de Cal Ninyo

Theater

  • ISADORA Teatre al CLUB ELIAS de Cal Ninyo
  • ISADORA Teatre al CLUB ELIAS de Cal Ninyo

City: Sant Boi de Llobregat

Place: CAL NINYO

From Friday 12 November 2021, 21:00 h to 22:30 h

See description of the event
Fri 12 Nov
21:00 h
Finished
Isadora és un espectacle sobre la vida i la dansa d'Isadora Duncan (1877/1927) artista, feminista i revolucionària, musa i creadora... Read more

Isadora és un espectacle sobre la vida i la dansa d'Isadora Duncan (1877/1927) artista, feminista i revolucionària, musa i creadora de la dansa moderna.

Davant el tutu, els monyos, les sabatilles de punta i els moviments rígids, Isadora proposa, des de petita, ballar descalça, amb túniques gregues, la cabellera a el vent i moviments ondulatoris, en harmonia amb les altres arts i amb el ritme essencial de la Natura.

Aquest espectacle és un CANT A LA VIDA, un elogi a les dones que lluiten i que són, un homenatge a l'instint, a la naturalesa, a l'art ...

Una reivindicació apassionada i eterna a la "joie de vivre", que és tant "l'alegria de viure" com "l'exaltació de l'esperit".

Unipersonal multimèdia de teatre, música, dansa i audiovisuals.

Idea i concepció de l'espectacle

AURORA NAVARRO

Dramatúrgia

CONCHA Párraga i AURORA NAVARRO

Escenografia i il·luminació

MANUEL FERNÁNDEZ

Vestuari

Essy Ngomo

Fotografia

CARLOS BANDRES

vídeo

JAVIER botella i CRISTINA FRANCO

Producció:

El Montacargas i La Comudidad de Madrid