Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

IV Marató d'arts escèniques de Sant Boi

Culturales, Teatro

  • IV Marató d'arts escèniques de Sant Boi

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Can Massallera

De sábado 15 abril 2023, 17:30 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 15 abr.
17:30 h
Finalizado
La IV Marató d’arts escèniques de Sant Boi neix per tal de commemorar el dia internacional del teatre que és el 27 de març.Aquest acte... Leer más

La IV Marató d’arts escèniques de Sant Boi neix per tal de commemorar el dia internacional del teatre que és el 27 de març.

Aquest acte agrupa a un munt d’entitats relacionades amb les arts escèniques per gaudir d’un dia festiu i teatral, on també es crea una xarxa d'associacions i companyies relacionades amb les arts escèniques. 

Teatre, ball, cant, circ, música... tot té cabuda dins de la Marató.

La finalitat també serà la de posar una entrada simbòlica de 5€ i el mateix dia donar la recaptació de la taquilla a alguna entitat/fundació/ONG que treballi en l’àmbit social per tal d’afavorir a col·lectius desfavorits. Aquest any aniran destinats al departament d’investigació oncològic del Hospital de Sant Joan de deu d'Esplugues.

Moltes gràcies també a Entrapolis per a la seva col·laboració en aquest acte benèfic.