Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

IV Marató d'arts escèniques de Sant Boi

Culturals, Teatre

  • IV Marató d'arts escèniques de Sant Boi

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Can Massallera

De dissabte 15 d’abril 2023, 17:30 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 15 d’abr.
17:30 h
Finalitzat
La IV Marató d’arts escèniques de Sant Boi neix per tal de commemorar el dia internacional del teatre que és el 27 de març.Aquest acte... Llegir més

La IV Marató d’arts escèniques de Sant Boi neix per tal de commemorar el dia internacional del teatre que és el 27 de març.

Aquest acte agrupa a un munt d’entitats relacionades amb les arts escèniques per gaudir d’un dia festiu i teatral, on també es crea una xarxa d'associacions i companyies relacionades amb les arts escèniques. 

Teatre, ball, cant, circ, música... tot té cabuda dins de la Marató.

La finalitat també serà la de posar una entrada simbòlica de 5€ i el mateix dia donar la recaptació de la taquilla a alguna entitat/fundació/ONG que treballi en l’àmbit social per tal d’afavorir a col·lectius desfavorits. Aquest any aniran destinats al departament d’investigació oncològic del Hospital de Sant Joan de deu d'Esplugues.

Moltes gràcies també a Entrapolis per a la seva col·laboració en aquest acte benèfic.