Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

JAZZ A DUES VEUS - Ignasi Terraza i Oriol Romaní

Conciertos, Música

  • JAZZ A DUES VEUS - Ignasi Terraza i Oriol Romaní

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De domingo 14 noviembre 2021, 20:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
dom. 14 nov.
20:00 h
Finalizado
Des de personalitats ben diverses i en un espai d'inspiració mútua, Ignasi Terraza i Oriol Romaní gaudeixen plegats del swing i el... Leer más

Des de personalitats ben diverses i en un espai d'inspiració mútua, Ignasi Terraza i Oriol Romaní gaudeixen plegats del swing i el caliu del jazz i de la comunicació franca entre ells i amb el públic. Fa anys van participar en el concert "De Mozart al Swing" al Palau de la Música i, com a duo, van tocar a la investidura de Woody Allen com a doctor honoris causa per la Universitat Pompeu Fabra i van publicar el CD "Confessin". Actualment, amb "Jazz a dues veus", ofereixen la seva música plena de vitalitat, sensibilitat, sorpreses i swing, recreant a la seva manera temes típics del jazz dels anys 20, 30 i 40 a Nova Orleans, Chicago i Nova York i tocant també blues, espirituals negres i algun tema de collita pròpia.