Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

JAZZ A DUES VEUS - Ignasi Terraza i Oriol Romaní

Concerts, Música

  • JAZZ A DUES VEUS - Ignasi Terraza i Oriol Romaní

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De diumenge 14 de novembre 2021, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 14 de nov.
20:00 h
Finalitzat
Des de personalitats ben diverses i en un espai d'inspiració mútua, Ignasi Terraza i Oriol Romaní gaudeixen plegats del swing i el... Llegir més

Des de personalitats ben diverses i en un espai d'inspiració mútua, Ignasi Terraza i Oriol Romaní gaudeixen plegats del swing i el caliu del jazz i de la comunicació franca entre ells i amb el públic. Fa anys van participar en el concert "De Mozart al Swing" al Palau de la Música i, com a duo, van tocar a la investidura de Woody Allen com a doctor honoris causa per la Universitat Pompeu Fabra i van publicar el CD "Confessin". Actualment, amb "Jazz a dues veus", ofereixen la seva música plena de vitalitat, sensibilitat, sorpreses i swing, recreant a la seva manera temes típics del jazz dels anys 20, 30 i 40 a Nova Orleans, Chicago i Nova York i tocant també blues, espirituals negres i algun tema de collita pròpia.